Seleznyov transferine onay çıkmadı!

Ocak ayında kadrosuna forvet takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'a önerilen Yevhen Seleznyov transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Seleznyov'un Galatasaray'a transferine Florya'dan olumlu yanıt çıkmadı ve transfer askıya alındı. 

Futbol Arena'nın haberine göre; Menajer Ahmet Bulut'un sarı kırmızılılara teklif ettiği ve 1.5 yıllık kontrat karşılığında Galatasaray'a gelmeye hazır olan Yevhen Seleznyov için Teknik Direktör Fatih Terim ile yardımcılarından onay gelmedi.

33 yaşındaki futbolcu teklif edilip 'evet' demeye hazır olduğu bildirilirken Galatasaray'ın, Seleznyov'un transferine şu an için sıcak bakmadığı ortaya çıktı. Ukraynalı futbolcu için Galatasaray, tekliflere karşın olumlu yaklaşıp adım atmazken listesindeki golcülerden gelecek yanıta göre hareket edilmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0