Serdar Aziz için 5 milyon Euro!

Sivasspor maçında rahatsızlığı nedeniyle maç kadrosundan çıkartılan ve maçın ardından 12 saatlik uçak yolculuğuyla Maldivlere gitmesi büyük bir skandalı da beraberinde getiren Serdar Aziz konusunda gündem oldukça yoğun.. Yıldız oyuncunun sözleşmesinin feshedilmek üzere anlaşma yapıldığı iddia edilirken, bir başka iddia da Galatasaray yönetiminin en az 5 milyon Euro bonservis istediği oldu.

Sporx'te yer alan habere göre; teknik direktör Fatih Terim'in yaşananların ardından "takımdan gönderilsin" raporu verdiği Serdar Aziz için, menajer Haluk Canatar ile dün öğlen saatlerinde bir görüşme gerçekleştiren Galatasaray Yönetimi, bugün Abdürrahim Albayrak - Haluk Canatar zirvesinden çıkacak sonucu beklemeye başlamıştı. Bugün Albayrak'ın ofisinde bir araya gelen ve birlikte yemek yiyen ikili, Serdar Aziz'in durumu üzerinden bir görüşme gerçekleştirdi. Albayrak, ezeli rakiplerinin de gündeminde olan Serdar Aziz için gelen tekliflerin değerlendirileceğini yıldız oyuncunun menajeri Canatar'a iletirken; tecrübeli savunmacının bonservisi için en az 5 milyon Euro istediklerini belirtti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0