Sinan Gümüş yeni kontrat bekliyor!

Galatasaray'da sözleşmesi sezon sonunda erecek olan Sinan Gümüş, kulübün yeni sözleşme önermesini bekliyor. Geçtiğimiz sezon sonradan oyuna girdiği karşılaşmalarda attığı gollerle şampiyonlukta önemli pay sahibi olan Sinan, bu sezon ise sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kaldı. Sarı kırmızılı kulübün, Sinan'a sezon bitmeden sözleşme önermeyeceği öğrenildi.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Sinan Gümüş’ün gözü, Galatasaray Yönetimi’nden gelecek yeni sözleşme teklifinde. Kontratı sezon sonunda bitecek olan 24 yaşındaki forvet oyuncusu için Sarı-Kırmızılılar’ın verdiği son karar ise ‘beklemek’ oldu.

Sinan şu sıralarda istediği kulüple görüşüp sezon sonunda bedavaya ayrılma şansına sahip. Galatasaray cephesi ise sezon bitmeden Sinan’a yeni kontrat önermeyi düşünmüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0