Terim'den takıma 5 Ocak'a kadar izin!

Süper Lig'de ilk yarının son maçında Sivasspor'u evinde ağırlayan Galatasaray, sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrılırken karşılaşma sonrasında teknik direktör Fatih Terim uzun bir aradan sonra soyunma odasına indi. İlk olarak oyuncularını tebrik eden İmparator, ardından da takıma ikinci yarıya hazır olmaları için 10 günlük izin verdi.

Fenerbahçe derbisi sonrasında federasyon tarafından ağır cezalara çarptırılan ve Şampiyonlar Ligi'nde yaptığı basın açıklamalarına bile ceza vermeyi marifet sayan kurullar nedeniyle 12 maç takımdan ayrı kalacak olan İmparator'un cezası bitmek üzere.. Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda geride kalan 10 maçta kulübeden uzak kalan Fatih Terim uzun süredir maç sonu soyunma odasına da inmiyor, takımla olan maç toplantılarını Florya'da gerçekleştiriyordu. Sivasspor galibiyeti sonrasında oyuncularını kutlamak için soyunma odasına inen Terim ilk olarak aldıkları galibiyetten dolayı futbolcuları tebrik etti. Oyuncuların aynı zamanda yeni yılını da kutlayan Fatih Terim, devre arası kampı için takıma 5 Ocak 2019'a kadar izin verdiğini açıklarken, şampiyonluk yolunda yorucu bir döneme gireceklerini ve oyuncuların kendisine iyi bakmalarını da hatırlatmayı ihmal etmedi. 

Fatih Terim galibiyet sonrası staddan ayrılırken, ailesiyle birlikte tatil için Amerika'nın yolunu tuttu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0