TSBSL | Engelsiz Aslanlar derbiden galip ayrıldı!

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Tekerlekli Sandalye Basketbol Mehmet Gülmez Sezonu sekizinci hafta mücadelesinde Beşiktaş RMK Marine ile karşı karşıya geldi. Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Galatasaray, 68-65'lik skorla kazandı. Engelsiz Aslanlar bu sonuçla ligdeki 7 galibiyetini aldı.

Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan ilk çeyreği Beşiktaş, 14-13 önde tamamladı. Skor üstünlüğünün devamlı el değiştirdiği ikinci çeyrekte de konuk ekip Beşiktaş, soyunma odasına 26-25 önde girdi. İkinci yarıya iyi başlayan Galatasaray, pota altından bulduğu sayılarla üçüncü çeyreği 50-46 önde tamamladı. Son çeyrekte de etkili oyununa devam eden Engelsiz Aslanlar, skor üstünlüğünü korudu ve derbiden 68-65 galip ayrılan taraf oldu. Galatasaray, bu sonuçla ligdeki 7. galibiyetini aldı. 



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0