UEFA Gençlik Ligi | Porto'ya mağlup olduk!

19 Yaş Altı Futbol Takımımız, 2018-2019 UEFA Gençlik Ligi D Grubu altıncı maçında sahasında Porto ile karşılaştı. Galatasaray, Silva ve Romario'nun gollerine engel olamayınca rakibine 2-0 mağlup oldu. 

Galatasaray karşılaşmaya Batuhan Şen, Emirhan Civelek, Gökay Güney, Ogün Çalışkan, Süleyman Luş, Abdussamed Karnucu, Atalay Babacan, Mustafa Kapı, Yunus Akgün, Recep Gül, Malik Kaarahmet ilk onbiriyle başladı. Maçın ilk tehlikesi konuk ekip Porto'dan geldi. Karşılaşmanın ilk dakikasında Porto'da Joao Mario, Batuhan Şen ile karşı karşıya kaldı. Mario'nun vuruşunda Batuhan gole izin vermedi. 11. dakikada hızlı gelişen Porto atağında, Emirhan'ın müdahalesi sonucunda Afonso Sousa yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunda topun başına geçen Silva, topu ağlara gönderdi ve Porto'yu 1-0 öne geçildi. Basit hatalar yaptığımız ilk yarıda başka gol olmadı ve Porto soyunma odasına 1-0 önde girdi. Kontrollü başlayan ikinci yarının 61. dakikasında Galatasaray'da, Mustafa Kapı yerine Mutlu Doğan Aksu oyuna dahil oldu. Basit hatalar yapan sarı kırmızılıarda, Gökay Güney'in savunmada yaptığı hata pahalıya mal oldu ve 69. dakikada Porto, Romario Baro ile skoru 2-0 yaptı. 76. dakikada Recep Gül yerine Metehan Mertöz oyuna dahil oldu. 82. dakikada Metehan Mertöz çok net bir fırsatı değerlendiremedi. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Galatasaray, Porto'ya sahasında 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Porto bir üst tura yükselirken, Galatasaray 10 puanda kaldı.  Cimbom, en iyi 2. olup Playoff'a kalmak için Schalke-Lokomotiv Moskova maçının sonucunu bekleyecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0