Ali Sami Yen'de yenileme işlemi askıya alındı

Sezon başından bu yana özellikle VIP koltuk alanından gelen şikayetler üzerine devre arasında Ali Sami Yen'de koltuk yenileme işlemi yapmak isteyen Galatasaray yönetimi, maliyetinin oldukça fazla olması üzerine yenilme işleminden geri adım attı. Sarı kırmızılı yönetim maliyetin 11 milyon Lira'yı bulması üzerine yenileme işleminin ileri bir tarihe erteledi. 

Skorer'in haberine göre; Galatasaray'da koltuk parası ağır geldi. 2011'den bu yana hizmet veren Türk Telekom Stadı'nda başta eskiyen koltukların yenilenmesi olmak üzere bazı değişiklik ve düzenlemeler gerekiyordu.

Bunda VIP koltuk alanların son dönemdeki şikayetleri de etkili olmuştu. Ancak statta bu tarz kapsamlı bir düzenlemenin 11 milyon liralık maliyet getirecek olması, Sarı-Kırmızılı yönetimin geri adım atmasına yol açtı. Kulübün içinde bulunduğu ekonomik tablo nedeniyle bu çalışma ertelendi. Ancak Sarı-Kırmızılı taraftarlarların şikayetleri karşısında ilerleyen dönemde konunn gündeme tekrar gelebileceği belirtildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0