All-Star 2019: Zach Auguste finalde kaybetti..

Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilen All-Star 2019 etkinliklerinde hiç kuşkusuz en çok merak edilen ve heyecanla beklenen etkinlik Smaç Yarışması oldu. Federasyon tarafından açıklanan ilk listede yer almayan ancak daha sonradan kafileye dahil edilen Galatasaray erkek basketbol takımı oyuncusu Zach Auguste vurduğu smaçlarla güne damga vururken, final performansında yaşadığı şanssızlık nedeniyle ikinci oldu.

Smaç yarışması öncesinde federasyon tarafından açıklanan ilk listede Türk Telekom forması giyen Kenny Gabriel, Gaziantep Basketbol forması giyen Shaq McKissic, Anadolu Efes forması giyen Onuralp Bitim ve Pınar Karşıyaka'nın yeni transferi Chris Evans yer alırken, oyuncu seçimleri tartışmaları da beraberinde getirdi. Anadolu Efes forması altında bu sezon neredeyse hiç süre bulmayan Onuralp Bitim'in rahatsızlığı nedeniyle çekildiği yarışmada, Pınar Karşıyaka'nın yeni transferi ve hiç sahaya çıkmayan Chris Evans'ın da olması dikkat çekti. Onuralp Bitim'in yerine smaç yarışmasına davet edilen Galatasaray erkek basketbol takımı oyuncusu Zach Auguste güne damga vuran performansa imza attı.

Eski basketbolcular Alain Digbeu, Tamer Oyguç, Efe Aydan, David Rivers ve Tahincioğlu Pazarlama Müdürü Melissa Tahincioğlu'nun jürisini oluşturduğu yarışmanın ilk etabında smaçlarıyla en fazla puanı toplayan Zach Auguste ile Kenny Gabriel finale yükseldi. Final turunda da iki oyuncu iddialı smaçlarla açılışı yaparken, Auguste ikinci smacında başarılı olamadı ve jüriden puan alamadı. Yaşadığı talihsizlik sonrasında rakibinin gerisinde kalan Zach Auguste etkinliği ikinci olarak tamamlarken, 99 puan alan Kenny Gabriel yarışmayı kazanan isim oldu.

Smaç yarışmasının eleme turunda Gaziantep BŞB forması giyen Shaq McKissic jüri üyelerine baklava ikram ederken, renkli görüntüler oluştu. Smaç performansı öncesinde tabir-i caizse jüriyi etkilemeye çalışan McKissic vurduğu smaçla da 50 tam puan aldı ancak bu finale çıkmasına katkı sağlamadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0