Belhanda giderse yerine iki aday!

Suudi Arabistan ekibi Al Ittıhad kulübüyle Younes Belhanda için transfer görüşmesi yapan Galatasaray, Faslı oyuncunun gönderilmesi ihtimalini düşünerek alternatifleri belirledi. Sarı kırmızılılar, Belhanda'yı satarsa Faslı oyuncu yerine Renato Agusto veya Manuel Fernandes'ten birini transfer etmek istiyor. 

Sporx'in haberine göre; Galatasaray'da Younes Belhanda, Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad ile transfer görüşmesi yaparken, sarı kırmızılılar da oyuncunun alternatiflerini araştırmaya başladı. Belhanda, Suudi Arabistan ekibine transfer olursa Galatasaray, Çin'in Beijing Guoan takımında oynayan Brezilyalı orta saha oyuncusu Renato Augusto için girişimlere başlayacak. Renato Agusto transferi gerçekleşmezse, Lokomotiv Moskova'dan Manuel Fernandes için harekete geçilecek.

Galatasaray'da orta saha transferi şu an olmasa da sezon sonunda birinci öncelik haline gelecek. Ndiaye sezon sonunda Stoke'a dönecek ve Selçuk İnan'ın da sözleşmesi sona eriyor. Yani 8 numara transferi Galatasaray için hayati önemde olacak.

Fatih Terim'in de bu gelişme sonrasında Renato Augusto konusunda scout ekibinin oyuncunun son durumunu araştırmasını istediği ve detaylı bir rapor talep ettiği öğrenildi.

Orta sahanın merkezinde forma giyebilen Reanato Augusto, Çin ekibinde 33 maçta 10 gol ve 16 asistlik performans sergiledi. Augusto, Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı formasını giymişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0