BSL | Antep deplasmanından eli boş dönüyoruz

Galatasaray, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 15.haftasında Gaziantep Basketbol'a konuk oldu. Hakemlerin çaldıkları ve çalmadıkları düdüklerle damgasını vurduğu karşılaşmayı Gaziantep Basketbol, 71-67'lik skorla kazandı. Galatasaray bu sonuçla ligdeki 6. mağlubiyetini aldı.

Galatasaray karşılaşmaya Webster-Harrison-Göksenin-Hayes-Auguste ilk beşiyle başladı. Skor üstünlüğün sürekli el değiştirdiği ilk çeyreği Galatasaray, Erol Can Çinko'nun son saniyede bulduğu üç sayılık basket ile 20-22 önde kapattı. İkinci çeyreğe iyi başlayan taraf evsahibi ekip oldu. Skor üstünlüğünü el alan Gaziantep Basketbol, çeyreği 39-35 önde kapattı. İkinci yarıya Galatasaray iyi başladı. Harrison, Hayes ve Webster'ın bulduğu sayılarla 7-0'lık seri yakalayan Galatasaray, 39-42 öne geçti. Skor üstünlüğünü çeyreğin sonuna kadar elinde tutan Cimbom, son çeyreğe 52-55 önde girdi. Son çeyreğe iyi başlayan Gaziantep Basketbol oldu. Savunmada Marko Tomas'ı durdurmakta zorlanan Galatasaray, hücumda da sayı bulmakta zorlanınca sahadan 71-67 mağlup ayrıldı. Galatasaray bu sonuçla ligdeki 7. mağlubiyetini aldı. 

Galatasaray Erkek Basketbol Takımımız, ligin 16. haftasında 26 Ocak Cumartesi günü Anadolu Efes'e konuk olacak. 

Takımımızda oyuncularımızın istatistikleri şu şekilde:

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0