Emre Çolak'ın menajerinden sürpriz öneri!

Garry Rodrigues ve Ozan Kabak'ın takımdan ayrılmasıyla birlikte transfer bütçesinde yaklaşık 20 milyon Euro'luk hareket alanı açan Galatasaray'da forvet transferi merakla beklenirken, sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Semih Kaya ile sözleşme imzalamak için adeta geri sayıma geçen Sarı-Kırmızılılar için Emre Çolak'ın menajeri oyuncusunu isteyip - istemediklerini sordu!

Turkcell BipSpor'da yer alan habere göre; Galatasaray'la olan sözleşmesi bittikten sonra İspanyol ekibi Deportiva La Coruna'ya giden ancak orada da tutunamadıktan sonra Suudi Arabistan ekibi Al Wahda ile 2021 yılına kadar sözleşme imzalayan Emre Çolak menajeri vasıtasıyla Galatasaraylı yöneticilere "kiralık olarak" önerildi. 1991 doğumlu olan orta saha oyuncusu 2012 yılında teknik direktör Fatih Terim tarafından A takım kadrosunda şans bulmuş ve önemli süreler almıştı. Galatasaray'a dönmek istediğini menajeri aracılığıyla ileten Emre Çolak için son kararı teknik direktör Fatih Terim verecek. Deneyimli teknik adamın olur vermesi halinde Galatasaray altyapısından yetişen Emre Çolak sezon sonuna kadar ücretsiz olarak kiralanacak.

Galatasaray formasıyla bugüne kadar 180 maçta oynayan Emre Çolak bu karşılaşmalarda da 19 gol - 19 asist istatistiklerini yakaladı. 2016 yılında bedelsiz olarak Deportivo'nun yolunu tutan Çolak, burada geçirdiği 2 sezon içerisinde 63 resmi maçta 5 gol - 11 asistlik performansa imza attı. Dönem dönem kadro dışı kalan Emre Çolak sezon başında 1 milyon Euro bonservis bedeliyle Suudi Arabistan ekibi Al-Wahda'ya transfer olmuştu. Suudi Arabistan ekibinin forması altında bu sezonun ilk yarısında 14 maçta sahaya çıkan 897 dakika sahada kalan Emre, bu karşılaşmalarda yalnızca 1 asist üretebildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0