Fatih Terim'den yönetime rapor

Devre arası transfer döneminde Garry Rodrigues'i Al Ittıhad'a satan, Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'u da kadro dışı bırakan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in yönetime verdiği raporda Muslera dahil her futbolcunun satışına izin verdiği ortaya çıktı. Tecrübeli teknik adamın yönetimden tek isteği ise gönderilecek futbolcuların yerlerinin doldururması. 

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray’da ayrılık rüzgarları giderek daha sert esmeye başladı. Rodrigues’i Suudi Arabistan’a gönderen Sarı- Kırmızılılar, Serdar Aziz ve Eren Derdiyok’u da gözden çıkardı. Diğer taraftan genç stoper Ozan Kabak’a çok ciddi teklifler var. Maicon da bir süredir transfer görüşmesi yapıyor. Ayrıca Belhanda ile Fernando’ya her gün yeni bir talip çıkıyor.

Galatasaray Yönetimi, gelen her teklifi değerlendirmeye çalışıyor. Ayrıca teknik heyetin de, ayrılması gündemde olan oyuncularla ilgili çok kritik bir rapor hazırladığı öğrenildi.

‘Yeter ki yeri dolsun’
Teknik patron Fatih Terim’in, “Değerini bulan her oyuncu satılabilir” diyerek yönetime destek verdiği, buna rağmen başta Ozan olmak üzere bazı isimler için çeşitli şartlar öne sürdüğü belirlendi. Tecrübeli hocanın en büyük isteği, transfer listesinde yer alan takviyelerin bir an önce gerçekleşmesi. Fatih hoca, ilk yarı bitmeden birkaç hafta önce de, kadroda geniş çaplı bir operasyon yapılacağının sinyallerini vermişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0