Galatasaray çalışmalarına başlıyor!

Spor Toto Süper Lig'de ligin ilk yarısını 29 puanla, lider Medipol Başakşehir'in 6 puan gerisinde tamamlayan Galatasaray, ligin ikinci yarısı için hazırlıklarına bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla başlayacak. 

Süper Lig'de ilk yarının son maçı olan Sivasspor maçının ardından futbolculara verilen 9 günlük izin bugün sona erdi. Sarı kırmızılılar, ligin ikinci yarısı için hazırlıklarına Florya'da başlayacak. Çalışmalarının ilk etabını İstanbul'da gerçekleştirecek olan Cimbom, 5 Ocak Cumartesi günü Antalya’ya gidecek ve 11 Ocak Cuma gününe kadar çalışmalarını burada sürdürecek. Galatasaray, kamp döneminin sonunda ise Almanya temsilcisi Leipzig ile Red Bull Arena’da özel maçta karşılaşacak. Karşılaşma 12 Ocak Cumartesi günü TSİ 17.00’de oynanacak. Galatasaray, karşılaşmadan elde edilecek geliri kasasına koyacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0