Galatasaray, City'den Mangala'yı istedi!

Devre arasında forvetin yanı sıra kadrosuna bir de stoper takviyesi yapmak isteyen Galatasaray, Manchester City'de forma şansı bulamayan tecrübeli savunmacı Eliaquim Mangala'yı istiyor. Sarı kırmızılılar, İngiliz ekibinde forma şansı bulamayan deneyimli stoperi kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Cimbom, transfer için City'den kolaylık bekliyor.

BİP Spor'un haberine göre; Fatih Terim'in sol ayaklı stoper istemesinin ardından Manchester City ile ortak nokta aranıyor. Sezon sonunda kontratı bitecek oyuncu için Galatasaray 5 aylık kiralama teklifini yöneltirken, "Sözleşmesini 1 yıl uzatın, bize kiralayın" önerisini yapan sarı-kırmızılılar, Manchester City'nin yanıtını bekliyor.

AYRILMAK İSTİYOR
Sarı-kırmızılılar, Eliaquim Mangala için Manchester City'den kolaylık bekliyor. İngiliz ekibinde forma giyemeyen başarılı savunmacı da artık ayrılma istediği net şekilde dile getiriyor. Fatih Terim'in Maicon'un yerine listenin üst sıralarına onun adının yazmasının sebebi ise solak olması. İmparator, sol stoperde düşündüğü Mangala'nın transferiyle savunmadan topun daha rahat çıkacağını düşünüyor. Mangala sert savunma tarzıyla da ilgi çekiyor.

FENERBAHÇE'NİN GÜNDEMİNE GELMİŞTİ
Sezon başında İngiliz ekibinin çalıştırıcısı Pep Guardiola'nın takımda düşünmediği Mangala gelen transfer tekliflerini kabul etmeyince mecburen takımda kalmıştı. Mangala'nın ismi sezon başında Fenerbahçe ile da sıkça anılmış ancak transfer gerçekleşmemişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0