Galatasaray, Sami Yen'de yenilmiyor!

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Ali Sami Yen'de Ankaragücü'nü 6-0 mağlup eden Galatasaray, sahasındaki yenilmezlik serisini 29 maça yükseltti. Süper Lig'de iç sahada en uzun yenilmezlik serisinin sahibi olan Cimbom, Avrupa'da da 2. sırada yer alıyor. 

İç sahada geçen sezon Avrupa'nın en iyi performansına imza atan Galatasaray, bu performansına bu sezon da kaldığı yerden devam ediyor.  Son olarak sahasında Ankaragücü'nü 6-0 mağlup eden sarı kırmızılılar, Ali Sami Yen'de oynadığı son 29 maçı kaybetmedi ve 24 galibiyet aldı. Bu karşılaşmalarda rakip kalelere 78 gol atan Cimbom, kalesinde ise yalnızca 19 gol gördü. Süper Lig'de iç sahada devam eden en uzun yenilmezlik serisinin sahibi olan Galatasaray, Avrupa'da ilk 10 lige bakıldığında da iç sahada en uzun yenilmezlik sahibine sahip olan 2. takım.  Avrupa'da devam eden em uzun iç saha yenilmezlik serisinin sahibi 32 maçlık seriyle (23 galibiyet, 9 beraberlik) Liverpool yer alıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0