Galatasaray'da forvete yeni aday Marlon!

Devre arası transfer döneminde kadrosuna en az 2 forvet takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'da Alan ve Demba Ba'nın ardından gündeme yeni bir isim geldi. Sarı kırmızılılara menajerler tarafından Marlon de Jesus önerildi. Sözleşmesi bu ay bitecek olan Marlon, Alan ve Demba Ba transferlerinde olumsuzluk yaşanırsa sarı kırmızılı formayı giyecek. 

Yeni Şafak'ın haberine göre; Devre arasında muhakkak santrfor transferi yapmak isteyen Sarı-Kırmızılıların gündemine sürpriz bir isim geldi. Kariyerini Ekvador ekiplerinden Emelec'te sürdüren ve sözleşmesi bu ay sona erecek olan Marlon de Jesus, menajeri tarafından Galatasaray'a önerildi.

Demba Ba ve Alan ile prensipte anlaşmaya varan Galatasaray, bu transferlerde yaşanabilecek bir olumsuzluk neticesinde Marlon'u alternatif olarak elinde tutmak istiyor. Daha önce İsrail'den Maccabi Haifa, portekizde'de Arouca formalarını giyen Marlon de Jesus, iki senedir ülkesi Emelec'te forma giyiyor. Geçen sezon 25 karşılaşmada oynayan ve 4 gol atan oyuncununteknik ekibe önerildiği ve onlardan geledek rapora göre hareket edileceği öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0