Galatasaray'da Juan Jesus seferberliği

Serdar Aziz'in kadro dışı bırakılmasının ardından mutlak stoper takviyesi yapmak isteyen Galatasaray, Fatih Terim'in ısrarla istediği Juan Jesus için Roma'ya yeni bir teklif yaptı. Sarı kırmızılılar, 1.5 yıllığına kiralamak istediği Brezilyalı stoper için Roma'ya 3 milyon Euro'luk teklif yaptı. Roma kulübü, Jesus'un sözleşmesini uzatırsa teklifi kabul edebilir.

Takvim gazetesinin haberine göre; Serdar Aziz'in gözden çıkarılmasının ardından stoper transferi için çalışmalara hız veren Galatasaray'da Juan Jesus seferberliği var.

2020 PROBLEMİ!
Sarı-Kırmızılılar, teknik direktör Fatih Terim'in ısrarla istediği Brezilyalı yıldız için yeni bir hamle yaptı. Alınan bilgilere göre yönetim, Roma'ya 1.5 yıllık kiralama için 3 milyon Euro önerdi. Ancak İtalyan kulübü, Jesus'un sözleşmesinin 2020'de biteceğini, teklifi kabul etmeleri için sözleşme uzatmaları gerektiğini iletti.

Galatasaray yönetimi, Terim'in ısrarla istediği Jesus'u en kötü ihtimalle sezon sonuna kadar kiralık olarak almak istiyor. Taraflar arasında görüşmeler önümüzdeki günlerde de sürecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0