Hazırlık maçı | Leipzig ile berabere kaldık

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarı hazırlıkları kapsamında Almanya Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig ile Red Bull Arena'da karşılaştı. Karşılaşma Poulsen ve Linnes'in karşılıklı golleriyle 1-1 tamamlandı. 

Galatasaray karşılaşmaya İsmail Çipe, Mariano, Maicon, Donk, Linnes, Fernando, Ndiaye, Belhanda, Sinan, Yunus Akgün, Feghouli ilk onbiriyle başladı. Kontrollü geçen karşılaşmanın 34. dakikasında İsmail Çipe'nin hatasın sonucunda Leipzig, Poulsen ile 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmadı ve devreye soyunma odasına ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile girildi. Galatasaray, ikinci yarıya Belhanda-Selçuk İnan, Fernando-Ahmet Çalık değişiklikleriyle başladı. İkinci yarıda 3'lü defansa dönen Galatasaray, karşılaşmanın 55. dakikasında Martin Linnes'in golüyle skoru 1-1'e getirdi. 63. dakikada Galatasaray'da Mariano yerine Ömer Bayram oyuna girdi ve maça sol bekte başlayan Linnes, sağ beke geçti. 72. dakikada Feghouli yerine Muğdat Çelik oyuna dahil oldu. 73. dakikada Galatasaray'da Maicon sarı kart gördü. 83. dakikada Sinan Gümüş yerine Atalay Babacan oyuna girerken, 85. dakikada da Ndiaye yerine Celil Yüksel oyuna dahil oldu. Karşılamanın son anlarında Mustafa Kapı ve Gökay Güney de oyuna dahil olan isimler oldu. Düşük tempoda geçen maçta başka gol olmadı ve mücadele 1-1 eşitlikle sonuçlandı. 

Galatasaray, 15 Ocak Salı günü Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Boluspor'a konuk olacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0