Lukas Haraslin'den Galatasaray açıklaması!

Galatasaray'ın Garry Rodrigues yerine transfer etmek istediği iddia edilen Lukas Haraslin, Polonya basınına yaptığı açıklamada Galatasaray'ın ilgisini doğruladı. 22 yaşındaki Slovak oyuncu, Galatasaray'ın hayır diyemeyeceği bir kulüp olduğunu da belirtirken, şu anda beklemede olduğunu da belirtti. 

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Lukas Haraslin, Polonya basınına geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 22 yaşındaki Slovak oyuncu yaptığı açıklamada ''Menajerimle her zaman iletişim halindeyim. Bazı görüşmeler oldu. Galatasaray 'Hayır' diyemeyeceğim harika bir kulüp. Ancak şu an ben de bekliyorum. Menajerimle en iyi kararı vermeye çalışıyoruz'' ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde de Lechia Gdansk'ın sportif direktörü Melaniuk, 22 yaşındaki oyuncu ile ilgilenen takımlar olduğunu doğrulamış ve ''Haraslin için çok sayıda takımın ilgilendiğini söyleyebilirim'' sözlerini söylemişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0