Mariano yol ayrımında..

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in işaret ettiği kadroda revizyon devre arası transfer dönemiyle birlikte resmen başlıyor. Gelen her teklifi değerlendirmeye alacağı bilinen Galatasaray'da kadroda ilk olarak Maicon, Rodrigues gibi isimler değerlendirilirken sezon sonunda 33 yaşına girecek olan Mariano'ya da ülkesi Brezilya'dan talip var.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; ismi haftalardır Flamengo ile anılan Mariano içinse sonunda Brezilya'dan teklif geldi. Fluminense'de oynadığı dönemde Mariano'nun hocalığını yapan Abel Braga, Flamengo'nun başına geçer geçmez eski oyuncusunu istediğini söyledi. Brezilya ekibi hem Mariano'ya hem de Galatasaray'a resmi teklifini iletti. Martin Linnes'in sözleşmesini 3 yıl uzatma kararı alan sarı-kırmızılı kulüp, Mariano için pazarlıklara başladı. Teknik heyetin temposunu düşük bulduğu Brezilyalı sağ beki sarı-kırmızılı yönetim de 33 yaşına gireceği için satmaya sıcak bakıyor. Flamengo ile 2-3 milyon Euro bonservis karşılığında anlaşma sağlanması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0