STSL | Ankaragücü'nü Rahat Geçtik!

Galatasaray, sezonun ikinci yarısının ilk maç haftası olan 18.haftada sahasında Ankaragücü'nü konuk etti. Baştan sona üstün götürdüğü maçı Sinan (2), Onyekuru (3) ve Ndiaye'nin golleriyle rahat kazanan Cimbom, ikinci yarıya moralli başladı. Galatasaray, bu maçla birlikte puanını 32'ye çıkardı.

Karşılaşmaya Fernando Muslera - Martin Linnes - Marcao - Maicon - Mariano, Fernando - Badou Ndiaye - Younes Belhanda, Sofiane Feghouli - Henry Onyekuru ve Sinan Gümüş ilk on biri ile başlayan Galatasaray, maça çok hızlı başladı ve 1.dakikada Sinan Gümüş ile 1-0 öne geçti. MKE Ankaragücü defansının hatası sonrası topu önünde bulan Onyekuru şutunu çekti, savunmadan seken topu Sinan tamamladı. Maça bu golle adeta önde başlayan Cimbom, oyununu rakip sahaya kurdu ve tehlikeler bulmaya devam etti. 21.dakikada Linnes'in içeri çevirdiği topta Ndiaye tek pasla Onyekuru'yu buluşturdu, kaleciyle karşı karşıya kalan Onyekuru bu ikramı geri çevirmedi ve skoru 2-0'a getirdi. Dakikalar 26'yı gösterirken Belhanda ile Mariano'nun paslaşması sonrası Mariano ceza sahası içinde topu Sinan'la buluşturdu, Sinan da kendisinin 2. takımının 3.golünü kaydetti. 

İkinci yarıya da hızlı başlayan Galatasaray, 49.dakikada Sinan ile bir fırsattan yararlanamadı. Ardından 56.dakikada sahanın en iyilerinden Mariano'nun akıl dolu pasında Fernando kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak pozisyonu gole çeviremedi. Akınlarına devam eden Cimbom'da Fernando baskı sonrası kazandığı topu Onyekuru ile buluşturdu, Onyekuru da skoru 4-0'a getiren golü kaydetti. Dakikalar 63'ü gösterirken, Feghouli sağ çizgiden içeri çevirdiği topu Onyekuru güzel bir vuruşla tamamladı ve etkili performansını hattrick ile süslemiş oldu. 86.dakikada, Mariano yine sağdan enfes ortaladı, yeni transfer Emre Taşdemir vurdu, savunmadan dönen topta Ndiaye müthiş bir vole ile skoru belirledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0