ÖZEL HABER | Emre Taşdemir sağlık kontrolünden geçecek!

Devre arası çalışmalarını Antalya'da sürdüren ve teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda kadrosuna takviyeler yapmaya hazırlanan Galatasaray'da sürpriz bir transfer gelişmesi yaşanıyor. Bursaspor yönetiminin sözleşme uzatma teklifini kabul etmediği için kadro dışı bırakılan ve devre arasında sözleşmesi feshedilen 23 yaşındaki savunma oyuncusu Emre Taşdemir yarın menajeriyle birlikte İstanbul'a gelerek sağlık kontrollerinden geçecek.

Teknik direktör Fatih Terim'in uzun zamandır takip ettiği ve 19 yaşındayken Milli Takım'da şans tanıdığı genç oyuncu, sezon başında Bursa yönetiminin sözleşme uzatma tekliflerini geri çevirmesi üzerine kadro dışı bırakılmıştı. Sezonun ilk yarısını U21 takımıyla antrenman yaparak geçiren 23 yaşındaki oyuncunun geçmişinde yaşadığı sakatlıklar endişe uyandırırken, transfer görüşmelerini gerçekleştiren kulübümüz bu konuda temkinli davranıyor. Daha önce 2 kez uzun süreli sakatlık geçiren Emre Taşdemir yarın (08.01.2019) sabah saatlerinde menajeriyle birlikte İstanbul'a gelerek, sponsor hastahanemiz Liv Hospital'de detaylı bir sağlık taramasından geçecek. Genç oyuncunun sağlık raporları, takımla birlikte Antalya'da bulunan kulüp doktorumuz Yener İnce ile paylaşıldıktan sonra oyuncunun son durumu da teknik heyete bildirilecek. Sağlık kurulunun onay vermesi halinde Galatasaray yönetiminin sözleşme imzalamaya yakın olduğu Emre Taşdemir için yıllık 500bin TL olmak üzere 3 yıllık sözleşme teklif edilmesi bekleniyor.

Emre Taşdemir, sakatlıklardan dolayı geçen sezonun son 8 haftalık bölümde takımdaki yerini alırken 5 maçta sonradan oyuna girerek şans bulmuştu. Genç oyuncu bu sezon sadece ligin ilk maçında Fenerbahçe karşısında 83.dakikada oyuna dahil oldu ve devam eden sekansta yönetimin teklifini kabul etmeyince, teknik direktör Samet Aybaba'nın da onayı doğrultusunda kadro dışı bırakılmıştı.
****
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR.
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0