Rodrigues'in yerine Ada'dan transfer!

Garry Rodrigues'i Suudi Arabistan kulübü Al Ittihad'a satan Galatasaray, kanatlara takviye yapmak için kolları sıvadı. Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren sarı kırmızılılara, Tottenham forması giyen Fransız oyuncu Georges Kevin N'Koudou'nun önerildiği ortaya çıktı. Transferle ilgili son kararı Fatih Terim verecek. 

Sabah gazetesinin haberine göre; Suudi Arabistan kulübü Al-Ittihad'a transferi an meselesi olan Garry Rodrigues'in yerine kanat oyuncusu bakan Galatasaray'ın gündemine sürpriz bir isim girdi.

LİGDE OYNAYAMADI
Tottenham kadrosunda yer alan ancak forma şansı bulamayan Georges Kevin N'Koudou'nun Sarı-Kırmızılılar'a önerildiği ortaya çıktı. Bu sezon Premier Lig'de hiç forma giyemeyen Fransız yıldızla ilgili kararı teknik patron Fatih Terim verecek

23 yaşındaki Georges-Kevin N'Koudou sağ kanatta da görev alabiliyor. Burnley, Marsilya ve Nantes'da da forma giyen Fransız futbolcu, kariyerinde 113 maça çıkarken 14 gol atıp 9 asist yaptı. Piyasa değeri 9 milyon euro olarak gösteriliyor

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0