Terim'in olmazsa olmaz 3 talebi var!

Sezon başında UEFA ile yapılan anlaşma gereğince transfer döneminde sattığı kadar oyuncu alabilen Galatasaray, ara transfer döneminde yaptığı 2 önemli satışla kasasını doldurdu ve transfer edeceği oyuncular için önemli bir hareket alanı açtı. Devre arasında transfere harcayabileceği 18 milyon Euro gelire sahip olan kulübün yapacağı hamleler merakla beklenirken, teknik direktör Fatih Terim kadroda görmek istediği isimleri bir kez daha yönetimle görüştü.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray, devre arasında Garry Rodrigues ve Ozan Kabak'tan gelen 18.2 milyon euroyla önemli bir gelire sahip oldu. Marcao transferi için 4 milyon Euro ödeyecek olan Sarı-Kırmızılı kulübün devre arasında kadrosunu güçlendirmek için 14 milyon Euro'luk hareket alanı bulunuyor. UEFA kriterlerine göre bu parayı devre arasında harcaması gereken ve sezon sonuna aktaramayacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim kadroda mutlaka görmek istediği isimler üzerine yönetimle bir görüşme yaptı. FFP gereğince gelecek sezon transfer döneminde gelir / gider dengesi sıfırlanacak olan Galatasaray'da gündemin bir numaralı konusu hiç kuşkusuz forvet transferi ve bu kriterlerden dolayı gelecek sezonun kadrosunun da temeli şimdiden atılmaya başlanacak.

2 FORVET, 1 ORTA SAHA
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in ısrarla istediği 21 yaşındaki Benjamin Tetteh listenin ilk sırasında yer alırken, oyuncunun bonservisi için 8 milyon Euro talep eden Sparta Prag ile görüşmeler sürüyor. 29 yaşındaki Brezilyalı golcü Alan'ın transferinde de geri sayıma geçildi. Çin temsilcisi Guangzhou EZ'nin sezon öncesi kampında bulunan yıldız oyuncu için son olarak sözleşmesini sezon sonuna kadar uzattığı iddia edilirken, Galatasaray yönetimi hem oyuncunun menajeri hem de Çin kulübüyle temaslarını sürdürüyor. İmparator'un listesinde yer alan bir diğer isim ise, 19 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Ivan Angulo olduğu iddia edildi.

Galatasaray'da beklenen forvet transferleri gerçekleşmezse, son aday olarak hazırda bekletilen ve prensip anlaşmasına varılan Demba Ba'nın sezon sonuna kadar kiralanması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0