Al-Nasr, Maicon'u istiyor!

Ara transfer döneminin son gününde Luyindama'nın takıma katılmasıyla beraber lisansı dondurulan ve takımdan gönderilmesi planlanan Maicon'a talip çıktı. Brezilyalı stoperi Suudi Arabistan temsilcisi Al-Nasr kadrosuna katmak istiyor. Al-Nasr yetkilileri, Galatasaray ile görüşmelere başladı.

Al-Riyadh'ın haberine göre; Al-Nasr teknik direktörü Rui Vitória, takıma bir stoper takviyesi yapılmasını istedi. Bunun üzerine Suudi Arabistan temsilcisi, Maicon Roque transferi için Galatasaray ile görüşmelere başladı.

Brezilyalı oyuncunun 10 gün içerisinde Suudi Arabistan ekibine transfer olması bekleniyor. Sarı-kırmızılıların bu transferden yaklaşık 5 milyon Euro'luk bir kazanç sağlayacağı öğrenildi. 

Maicon bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 22 resmi maçta 1 gol attı, 1 asist üretti. Breziyalı stoper bu karşılaşmalarda 1 de sarı kart gördü. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0