BSL | Bahçeşehir Koleji'ni mağlup ettilk!

Galatasaray Doğa Sigorta, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 20. haftasında Bahçeşehir Koleji'ni konuk etti. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Galatasaray, son çeyrekte ortaya koyduğu oyunla 88-73 gibi farklı bir skorla kazanmayı başardı ve ligdeki 9. galibiyetini aldı.

Galatasaray karşılaşmaya Klobucar, Harrison, Göksenin Köksal, Hayes ve Marko Arapovic beşiyle başladı. Maça iyi başlayan Bahçeşehir Koleji, ilk çeyreği 24-21 önde tamamladı. İstediği oyunu oynayamayan Cimbom, rakibinin farkı açmasına engel olamadı ve soyunma odasına 38-45 geride girdi. İkinci yarıya iyi başlayan Galatasaray, Hayes ve Harrison'ın bulduğu sayılarla farkı eritti ve skor üstünlüğünü eline geçirdi. Cimbom, son çeyreğe 59-57 önde girdi. Son çeyrekte de iyi oyununa devam eden Yenilmez Armada, Hayes ve Webster'in sayılarıyla farkı çift hanelere çıkardı. Rakibinin geri dönmesine izin vermeyen Galatasaray, sahadan 88-73'lük skorla galip ayrıldı ve ligdeki 9. galibiyetini aldı.

Takımımızın istatistikleri şu şekilde...
Hayes 25
Webster 16
Harrison 14
Göksenin 8
Klobucar 8
Ege 8
Arapovic 7


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0