BSL | Çukurova'ya mağlup olduk

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin on yedinci haftasında Çukurova Basketbol'a konuk oldu.Sarı-kırmızılılar çok kötü bir performans ortaya koyduğu karşılaşmayı 87-58 gibi farklı bir skorla kaybetti. 

Galatasaray karşılaşmaya Işıl Alben, Alperi Onar, Farhiya Abdi, Monika Grigalauskyte ve Victoria Macaulay ilk beşiyle başladı.Sarayın Sultanları maça 4-0 ile başlasa da çeyreğin kalan bölümünde oyundan düştü ve ilk çeyreği 28-12 geride kapattı. İkinci çeyrekte de kötü oyununa devam eden sarı-kırmızılılar farkın açılmasına engel olamadı ve soyunma odasına 56-23 geride girdi. Cimbom ikinci yarıda da istediği oyunu oynayamadı ve üçüncü çeyreği 74-43 geride tamamladı. Galatasaray son çeyrekte de farkı eritemedi ve parkeden 87-58'lik skorla mağlup ayrıldı.

Takımımızın istatistikleri şu şekilde...

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0