Efe Güven: Çalışmalarımızı yaptık

Galatasaray Kadın Basketbol Takımımızın, deplasmanda BLMA ile oynayacağı EuroCup Women Son 8 Turu rövanş maçı öncesinde başantrenörümüz Efe Güven açıklamalarda bulundu. Dezavantajı avantaja çevirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Efe Güven'in açıklamaları şu şekilde:

Çok yorucu bir yolculukla buraya geldik. Uzun bir yolculuk yaptık, biraz yorgunluk var ama bugün maçtan önceki son idmanımızı yaptık. Oyuncularımız gayet enerji dolu ve inançları çok yüksek. Çok zor bir karşılaşma olacak. 14 sayılık farkın üstesinden gelmek zor ama bunu daha önce yaptık, yine yapacağız. Rövanş maçında elimizden gelen en iyi mücadeleyi, İstanbul’da gösteremediğimiz mücadeleyi ve en iyi basketbolumuzu sahaya yansıtıp maçı gerekli olan farkla birlikte kazanmak istiyoruz. İstanbul’da istediğimiz basketbolu oynayamadık, bize yakışmayan bir basketbol oynamıştık ve avantaj sağlayamamıştık. Bu dezavantajı burada avantaja çevirmek için elimizden geleni yapacağız. Çalışmalarımızı yaptık, antrenmanımızı bitirdik. Maç saatini bekliyoruz

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0