Emre Akbaba forma istiyor!

Galatasaray'da hafta içinde takımla antrenmanlara başlayan ve Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Hatayspor maçında takım kadrosunda yer alan Emre Akbaba, kendisini çok iyi hissettiğini belirtti. Tecrübeli futbolcu, Hasan Şaş ile yaptığı görüşmede Trabzonspor maçında forma giymek istediğini iletti.

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında oynanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında sakatlanan Emre Akbaba, uzun bir aranın ardından hafta için takımla antrenmanlara başlamıştı. Türkiye Kupası'ndaki Hatayspor maçında kadroya da alınan tecrübeli futbolcu, yardımcı antrenör Hasan Şaş ile görüştü. 26 yaşındaki futbolcu Trabzonspor maçında forma giymek istediğini iletti. 

Emre Akbaba'nın karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayacağı, skorun gidişatına göre ikinci devrede oyuna girebileceği öğrenildi.

EMRE AKBABA 2 GOL ATTI, 2 ASİST ÜRETTİ 
Sezon başında Alanyaspor'dan transfer edilen Emre Akbaba, Galatasaray formasıyla çıktığı 7 karşılaşmada 2 gol atarken 2 asist üretmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0