Erzurumspor maçı için karar açıklandı..

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, ligin 24.haftasında 3 Mart Pazar günü Erzurumspor ile deplasmanda karşılaşacak. TFF tarafından daha önce yapılan resmi açıklamada karşılaşmanın saat 19:00'da oynanacağı ifade edilirken, Galatasaray yönetimi meteorolojik raporların göz önüne alınarak karşılaşmanın öğle saatlerinde oynanması için başvuruda bulunmuştu. 

Türkiye Futbol Federasyonu'na resmi başvuruda bulunan Galatasaray'ın yaptığı başvurunun ardından, gerçekleştirilen görüşmelerin ardından mücadelenin saatinin değiştirilmeyeceği açıklandı. Yapılan resmi açıklamada "sporcu sağlığını ön plana alarak, maçın daha adil ve eşit şartlarda oynanması için 13:30 ya da 16:00 gibi uygun bir saate alınması yönünde yaptığımız yazılı talebimize karşı; yayıncı kuruluş ve ev sahibi takımın olumsuz görüşleri gerekçesiyle, daha önce ilan edilen gün ve saatte oynanacağı TFF tarafından bildirilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Meteorolojiden alınan bilgilere göre, 3 Mart Pazar günü Erzurum'da kar yağışı beklenirken, hava sıcaklığının da -2 ila -15 arasında değişmesi bekleniyor ve maç saatindeki sıcaklığın -9 derece olacağı tahmin ediliyor. Erzurumspor bu sezon iç sahada oynadığı karşılaşmalarda hiç bir maçını 19:00'da oynamazken, Ekim ayından beri takip eden son 7 iç saha karşılaşmasını saat 13:00'te; sezon başındaki birer karşılaşmasını da 17:00 ve 14:30'da oynamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0