Galatasaray'a çifte müjde!

Alanya deplasmanında 2 puan bırakan Galatasaray'da, alınan sonucun yanı sıra ortaya konulan etkisiz futbol can sıkarken teknik heyete iki sevindirici müjde birden geldi. Uzun süredir sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Emre Akbaba ve milli takım formasıyla Asya Kupası'nda olan Yuto Nagatomo bu sabah yapılan atrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Galatasaray'da Emre Akbaba ve Yuto Nagatomo sevinci yaşanıyor! Sarı-kırmızılıların bugün yaptığı idmanda iki oyuncu da takımla birlikte çalıştı. Süper Lig'in 7. haftasında Ali Sami Yen'de oynanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında sol ayak baş parmağından sakatlanan Emre Akbaba, 4 ay sonra takımla çalışmalara başladı.

Öte yandan Japonya Milli Takımı ile Asya Kupası'nda mücadelede eden Yuto Nagatomo, bugün takıma katıldı. 32 yaşındaki sol bek Fatih Terim'in şans vermesi halinde Pazar günü oynanacak olan Trabzonspor maçında forma giyebilecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0