Galatasaray'da hedef 7'de 7!

Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Alanyaspor deplasmanında kritik bir puan kaybı yapan ve liderin 8 puan gerisine düşen Galatasaray'da yeni hedef 7'de 7 yapmak. Sarı-kırmızılı takım, zirve yürüyüşünde Fenerbahçe derbisine kadar tüm maçları kazanarak, Başakşehir'in puan kaybı yapmasını bekleyecek. 

Sabah gazetesinin haberine göre; Alanya beraberliği sonrası lider Başakşehir'in 8 puan gerisine düşen Galatasaray, puan kaybetme kredisini doldurdu. Teknik heyet ve futbolcular, aralarında yaptıkları değerlendirmede, 28. haftadaki Fenerbahçe derbisine kadar ligde 7 maçlık galibiyet serisi yakalama hedefi koydu. Bu iki aylık periyotta Türk Telekom Stadı'nda sırasıyla Trabzon, Akhisar, Antalya ve Yeni Malatya'yı konuk edecek Galatasaray, deplasmanda Kasımpaşa, Erzurum ve Bursa ile karşılaşacak.

7'de 7 hedefi koyan Aslan, bir yandan da rakibi Başakşehir'in kaybetmesini bekleyecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0