Hakemler de hata yapabilir..

Ali Sami Yen Arena'da oynanılan ve karşılaşmayı yöneten Hüseyin Göçek isimli hakemlik mesleğini icra eden şahıs tarafından olmayan temasa çalınan penaltı sonrasında 2 puan kaybeden Galatasaray için hatırlanacağı üzere Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir'in başkanları Kulüpler Birliği adına  tabir-i caizse korsan bir bildiri yayınlamıştı. Trabzonspor karşısında alınan 3 puan sonrasında malum camialar birdenbire "hakemler hakkında" bildiri üstüne bildiri yayınlarken, dün gece geç saatlerde Galatasaray taraftarları özel bir ziyaret gerçekleştirdi.

Konyaspor maçının ardından gerek başkan Mustafa Cengiz'in gerekse de camianın tamamının hakem kararlarına yönelik açıklamasının ardından "Hakemler de insan, onlar da hata yapabilir." bildirisi yayınlayan Kulüpler Birliği üyeleri, kısa bir süre geçmesinin ardından teker teker farklı beyanatlar vermeye başladı. Galatasaray'ın karşısında 17 kulüp olarak birleşen Kulüpler Birliği'nde çözülmeler ilk olarak Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz'in "neden bizim haberimiz yok?" şeklindeki çıkışı sonrasında başlarken, çıkış sonrasında bazı kulüplerin açıklamadan haberinin olmadığı ortaya çıkmış ve spor kamuoyu uzun bir süre bu gündemle meşgul olmuştu. O gün hakemlere sahip çıkan bazı kulüpler ise, şimdilerde hakemlere karşı tavır almaya başladı. 

Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Fenerbahçe ve şampiyonluk yarışında bugüne kadar hakemler tarafından inanılmaz bir şekilde kollanan Başakşehir bu hafta sonu ligde yaşadıkları puan kayıplarının ardından resmi sitelerinden hakemlerle ilgili açıklama üstüne açıklama yayınladı. Fenerbahçe kulübü Perşembe günü hakem hatalarıyla ilgili olarak basın toplantısı yapacaklarını deklare ederken, dün akşam Trabzonspor karşısında alınan 3 gollü 3 puan sonrasında Başakşehir kulübünden de - nedeni bilinmemekle birlikte - resmi açıklama yayınlandı.

Trabzonspor maçının ardından basın toplantısında teknik direktör Fatih Terim'in kendisine gelen soruya manalı bir şekilde "hakemler de insan, onlar da hata yapabilir" şeklinde cevap vermesi gündem olurken, Galatasaray taraftarları da gecenin geç saatlerinde Başakşehir FK ve Fenerbahçe SK'nın stadyumlarına özel bir ziyaret gerçekleştirerek pankart astı.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0