Henry Onyekuru'dan transfer açıklaması..

Galatasaray'ın geçtiğimiz yaz Everton'dan kiraladığı kanat oyuncusu Henry Onyekuru, ara transfer döneminde kadroya katılan yeni isimler hakkında ülke basınında açıklamalarda bulundu. Diagne ve Mitroglou'nun takıma önemli bir güç kaydettiğini belirten Onyekuru, daha fazla çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Nijerya'da yayım yapan AOI Football adlı internet sitesine açıklamalarda bulunan Henry Onyekuru, ara transfer döneminde Mbaye Diagne ve Kostas Mitroglou'nun gelmesinin kendisi için bir tehdit olup olmadığıyla ilgili soruya "Yeni transferler takımımıza katkıda bulunacak. Sıkı çalışmak benim her zaman yaptığım bir şey. Dolayısıyla yeni oyuncuların gelmiş olması benim için sorun değil. Takımın kaliteli takviyelere, kadro derinliğine ihtiyacı vardı. Ligin en çok gol atmış oyuncusunu getirmek devasa bir iş ve bizim hücumumuza güç katacak." açıklamalarıyla yanıt verdi.

Henry Onyekuru bu sezon Galatasaray formasıyla Süper Lig'de forma giydiği 18 maçta 9 gol kaydederken, Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında 5 maçta süre bulmasına karşın gol atamadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0