Kadınlar Türkiye Kupası: Çeyrek finalde veda!

Bu yıl Şanlıurfa'da düzenlenen Kadınlar Türkiye Kupası'nda mücadele eden Galatasaray, çeyrek final maçında ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Hatay BŞB-Mersin BŞB maçındaki teknik aksaklık nedeniyle yarım saat rötarlı başlayan müsabakada gülen taraf sarı lacivertliler oldu. 

Sarayın Sultanları karşılaşmaya Işıl Alben - Moriah Jefferson - Farhiya Abdi - Victoria Macaulay - İnci Güçlü beşiyle başlarken, takımımız ilk sayılarını Farhiya Abdi'nin orta mesafe isabetiyle buldu. Rakibine karşı hücum etmekte zorlanan sarı kırmızılılar, savunmada ribaundlarını çekemeyip savunmada da Tuğçe'nin dış atışlarına engel olamayınca 2-12'lik seri ile 10 sayı geriye düştü. Karşılaşmanın ilk çeyreği ise 8-20 Fenerbahçe üstünlüğü ile geçildi. İkinci çeyrekte İrem Naz ile sayılar bulan takımımız, savunmada istediği sertliği sahaya yansıtamayınca farkı kapatamadı. İlk yarının son 2 dakikasına 21-35 geride giren sarı kırmızılılar, çeyreği de 26-41 geride kapattı. 

İkinci yarıya Alperi Onar - Işıl Alben - İrem Naz - Monika Grigalauskyte - Victoria Macaulay beşiyle başlayan takımımız, ikinci yarıya da istediği gibi giremedi. Rakibinin 7-0'lık serisini Moriah Jefferson'un orta mesafesiyle bitiren sarı kırmızılılar, 11-0'lık seriyle farkı 11'e kadar indirdi. Takımımız son çeyreğe ise 42-55 geride girdi. Maçın son 5 dakikasına 46-66 geride giren sarı kırmızılılar, maçı da 56-71 kaybetti ve turnuvaya çeyrek finalde veda etti. 

Takımımızın istatistikleri ise şu şekilde oluştu... 
Alperi Onar: 16 sayı, 4 asist
Farhiya Abdi: 11 sayı, 4 ribaund, 1 asist
Monika Grigalauskyte: 10 sayı, 4 ribaund 
İrem Naz Topuz: 7 sayı, 2 ribaund, 2 asist 
Moriah Jefferson: 5 sayı, 4 ribaund, 1 asist 
Victoria Macaulay: 7 sayı, 4 ribaund
Sinem Ataş: 3 ribaund
Işıl Alben: 3 ribaund, 1 asist

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0