STSL | İyi gidişat sürsün...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Akhisarspor'u konuk ediyor. 24 Şubat Pazar günü Ali Sami Yen'de oynanacak olan mücadeleyi Suat Arslanboğa yönetecek. Müsabaka öncesinde bilinmesi gerekenler şu şekilde:

21 KARŞILAŞMADA 14 GALİBİYET 
Galatasaray, Akhisarspor ile toplam 21 kez karşılaştı. Bu karşılaşmaların  14’ünü Galatasaray kazanırken, 4 maç Ege ekibinin üstünlüğü ile tamamlandı. Süper Lig'de sezonun ilk yarısında oynanan müsabakada Ege temsilcisi karşılaşmadan 3-0 galip ayrılmıştı. 

ALİ SAMİ YEN'DE YENİLMİYORUZ
İç sahada geçen sezon Avrupa'nın en iyi performansına imza atan Galatasaray, bu performansına bu sezon da kaldığı yerden devam ediyor. Cimbom, Ali Sami Yen'de oynadığı son 30 maçı kaybetmedi ve 25 galibiyet aldı. Bu karşılaşmalarda rakip kalelere 81 gol atan Cimbom, kalesinde ise yalnızca 20 gol gördü. Galatasaray, Süper Lig'de iç sahada devam eden en uzun yenilmezlik serisinin sahibi. 

Aslan'ın dünya çapındaki tek rakibi İngiliz devi Liverpool oldu. Premier Lig'de iç sahada 34 maçtır kaybetmeyen Liverpool'un arkasında en uzun iç saha yenilmezlik serisine sahip olan Galatasaray, ligde son olarak 2016-2017 sezonunda 30.hafta karşılaşması olan Kasımpaşa mücadelesinde iç sahada mağlubiyetle ayrılmıştı.

BELHANDA VE FEGHOULİ FORMDA
Galatasaray'ın Kuzey Afrikalı yıldızları ligde fırtına gibi esiyor. Sarı-kırmızıların 10 numarası ligdeki son 2 maçta 3 gole imza atarken 1 de asist üretti. Galatasaray'da Kasımpaşa deplasmanında hatt-rick yapan Sofiane Feghouli ise son 3 maçta 4 gol attı, 1 asist yaptı. 

AKHİSAR 7 MAÇTIR KAZANAMIYOR
Ligde 18 puanla son sırada bulunan İzmir temsilcisi Süper Lig'de oynadığı son 7 karşılaşmada 2 beraberlik alırken 5 mağlubiyet yaşadı. Akhisarspor ligde son galibiyetini 9 Aralık 2018'de Fenerbahçe karşısında almıştı. Yeşil-siyahlılar Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup etmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0