STSL | Zorlu Paşa deplasmanı

Geçtiğimiz hafta Trabzonspor'u 3-1 mağlup eden Galatasaray, ligin 22. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olacak. Ali Palabıyık'ın yöneteceği karşılaşma öncesinde bilinmesi gerekenler şu şekilde...

29 MAÇTA 19 GALİBİYET
Galatasaray geride kalan 60 yıllık Süper Lig tarihinde Kasımpaşa ile daha önce 29 kez karşılaştı. Bu karşılaşmaların 19’unda sahadan galibiyetle ayrılan sarı-kırmızılı takımımız rakibine 5 kez kaybetmesinin yanı sıra 6 karşılaşma beraberlikle sonuçlanmıştı. Kasımpaşa’yla oynadığı 29 karşılaşmada 58 gol atan Galatasaray, kalesinde ise 28 gol gördü. İki ekip arasında ligin ilk yarısında Ali Sami Yen'de oynanan son karşılaşmayı Galatasaray, 4-1 kazanmayı başarmıştı. 

DIAGNE ESKİ TAKIMINA KARŞI
Galatasaray'ın ara transfer döneminin son gününde Kasımpaşa'dan kadrosuna kattığı Mbaye Diagne, eski takımına karşı ilk maçına çıkacak. Senegalli oyuncu sarı-kırmızılı formayla çıktığı ilk maçta Trabzonspor ağlarını sarmıştı. Diagne, Süper Lig’de attığı 21 golle en golcü isim. 

KASIMPAŞA GOL ATAMIYOR
Spor Toto Süper Lig'de ligin ilk yarısında 37 gol atan Kasımpaşa, ligin ikinci yarısında yalnızca 1 gol atabildi. Mustafa Denizli'nin öğrencileri ligin ikinci yarısında oynadığı 4 maçı da kaybetti. Öte yandan, Süper Lig'de Galatasaray'ı ağırladığı son 11 maçta kalesini gole kapatamayan Kasımpaşa, en son Mart 1962'de Galatasaray'dan gol yememişti.

EN FAZLA GOL ATAN, EN FAZLA GOL YİYEN
Süper Lig'in 22. haftasında Kasımpaşa-Galatasaray maçı ligin en fazla gol atanı ile en fazla gol yiyenini karşılaştıracak. Galatasaray bu sezon Süper Lig'de en fazla gol atan (41) ve en yüksek gole çevirme yüzdesine sahip takım (%18). Kasımpaşa ise bu sezon en fazla gol yiyen birinci (37) ve kalesinde en fazla şut gören ikinci takım (322).

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0