Terim şampiyonluk için kolları sıvadı..

Ligin ilk yarısında aldığı 10 maçlık cezası sona eren ve hafta sonu Ali Sami Yen Arena'ya çıkan teknik direktör Fatih Terim gözünü şampiyonluğa dikmiş durumda.. Ligde uzun süredir iç sahada kaybetmeyen Galatasaray'da gündem aynı futbolu deplasman maçlarında da sahaya yansıtabilmek! 

Evinde ağırladığı ezeli rakibi Trabzonspor'u maç boyu üstün bir oyunla birlikte 3-1 yenerek liderle arasındaki puan farkını yeniden 6 puana indiren Galatasaray'da tüm hesaplar şampiyonluk üzerine.. Teknik direktör Fatih Terim şampiyonluk için iç sahada yakalanan müthiş grafiğin deplasmanlara da yansımasının şart olduğunu düşünüyor. Ligde iç sahada 30 maçtır kaybetmeden Aslan, bu sezon evindeki son 3 maçta Sivas, Ankaragücü ve Trabzon karşısında adeta gövde gösterisi yaptı ve 13 gol kaydetti.

Fatih Terim takımın iç sahada oynadığı dinamik ve hırslı futbolun, iki sezondur büyük sıkıntı yaşanan deplasmanlarda da sergilenmesi için analiz ekibiyle beraber mesai yapıyor. Tecrübeli hoca sıkıntının takımın enerjisinde olduğunu düşünüyor. Bu konuyla ilgili çalışmalar yapan Fatih Terim futbolcularını deplasmanlara daha iyi motive etmenin yollarını arıyor. Terim'in soruna çözüm bulup bulmayacağı merak konusu..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0