Younes Belhanda'ya Çin'den talip var!

Ara transfer döneminde Arap kulüplerinin ilgi odağında olan Younes Belhanda'ya bu kez de Çin'den teklifler geliyor. Faslı yıldız için 3 Çin kulübü devreye girdi. Galatasaray yönetimi 28 yaşındaki oyuncu için gelecek teklifleri bekliyor. 

Takvim gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da geldiği günden beri performansı tartışma konusu olan Younes Belhanda'nın talipleri artıyor. Suudi Arabistan ekibi Al Ittiad'a 9 milyon Euro'ya sezon sonunda satılacağı iddia edilen Belhanda'ya Çin'den talip çıktı.

Faslı yıldızı takip eden 3 Çin ekibi önümüzdeki günlerde Galatasaray'ın kapısını çalarak teklif sunmaya hazırlandıkları ifade edildi.

BELHANDA, GALATASARAY'DA 16 ASİST YAPTI
Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Dinamo Kiev'den 8 milyon Euro karşılığında transfer ettiği Younes Belhanda, sarı-kırmızılı formayla çıktığı 54 maçta 3 gol attı, 16 asist üretti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0