Abdurrahim Albayrak Genel Kurul'da açıklamalarda bulundu


Genel kurulda söz sırası Abdurrahim Albayrak'a geldi. Kürsüye gelen Albayrak, bu sene şampiyon olma konusunda herhangi bir şüphe yaşamadığını, bu konuda inancının sonsuz olduğunu dile getirirken, kulübün yaşadığı temlik sorunu ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Kürsüde söz hakkı alan ikinci başkan Abdurrahim Albayrak'ın açıklamaları ise şöyle:

Geçen sene göreve geldiğimizde transfer yasağı çıkmak üzereydi. 32 trilyonu zamanında yatıramasaydık Nagatomo'yu kadromuza dahil edemeyeceğimiz gibi yolumuza da devam edemeyecektik. İlk devrede Nagatomo'nun ciğeri patladı. Bu şartlara rağmen lider ile 6 puan fark ve içeride onlarla maçımız var. Bizlerden başka kimse bizim şampiyonluğumuzu istiyor değil. 

Fatih Terim hocamızla beraber geleceğin Galatasaray'ını geleceğin sıfır bonservisi ile alabileceğimiz oyuncuları düşünerek sabahlıyoruz. Fatih hoca ile aramızda en ufak bir sorun yoktur, olmamıştır, olamaz. Mali kongre yapılmadan önce sözleşme imzalamak istemedik çünkü sizler tarafından yanlış yorumlanır diye başkan Mustafa Cengiz ile böyle bir karar aldık. 

Emre Taşdemir'i neden borsaya bildirmeyişimizin sebebi var. Emre'yi 3,5 milyon euro alan oyuncuların yanında küçük düşürmemek için bunu yaptık. Bazı arkadaşlarımız çok cüzi rakamla oynuyor. Onları korumak adına bunu yaptık. Rizespor hep bizim yanımızdaydı, maçtan sonra talihsiz bir açıklama olmuş. Maçın nasıl sonuçlanacağını, rakip takımın başkanının nasıl bir beyanat vereceğini nerden bilebiliriz? Plaket verildi ama maçtan önce verildi. Biz bu sene de şampiyon olacağız!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0