Bursaspor maçında Feghouli'ye özel görev

Bu sene performansında vites arttıran ve istatistik olarak Valencia'daki günlerine yaklaşan Feghouli, Fatih Terim'in en önemli kozlarından biri oldu. Özellikle skora katkısı ve hücum zenginliğinde başrol oynayan Feghouli'nin Bursaspor maçında daha fazla sorumluluk alması istendi.

Webaslan'ın haberine göre; Ligin ikinci yarısına fırtına gibi giren ve 8 maçta 8 gole direkt katkı yaparak takımın en formda ismi olan Feghouli'yle özel bir görüşme gerçekleştiren Fatih Terim'in, öğrencisinden Bursaspor kalesine bol bol şut atmasını istedi. Soso ile kısa bir konuşma yapan İmparator'un, "Son haftalardaki performansını Bursaspor karşısında da bekliyorum. Kaleyi gördüğün yerden şut at. Senin atacağın isabetli şutlar bizim için gol ve goller demek. Sana güveniyorum" dediği öğrenildi.




Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0