CEV Cup | Galatasaray, Avrupa ikincisi

CEV Cup finali rövanş maçında Galatasaray sahasında Trentino Itas'a 3-2 mağlup oldu ve CEV Cup'ı 2. sırada tamamladı. 

İlk maçı deplasmanda 3-0 kaybeden Cimbom, Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanan maça taraftarının desteğiyle etkili başladı. İlk seti 25-22 kazanan Nedim Özbey'in öğrencileri setlerde 1-0 öne geçti. 2. sete de iyi başlayan Cimbom, seti 25-21 üstün tamamladı ve durumu 2-0'a getirdi. 3. sette oyundan düşen Galatasaray, seti 25-16 kaybetti. Şampiyonluk için mutlaka kazanması gereken 4. seti de 25-16 kaybeden sarı-kırmızılılar durumun 2-2 olmasına engel olamadı ve şampiyonluk şansını kaybetti. Maçın kazananının belli olacağı son sette varlık gösteremeyen Galatasaray, seti 15-5 kaybetti ve sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Galatasaray, Avrupa ikincisi oldu. 

MUSTAFA CENGİZ'E DESTEK
Mali Genel Kurul'da ibra edilmeyen Mustafa Cengiz karşılaşmayı salondan takip etti. Cengiz'e taraftarlardan büyük destek gördü.

MAÇ ÖNCESİ KOREOGRAFİ
Burhan Felek Spor Salonu'nu tıklım tıklım dolduran sarı-kırmızılı taraftarlar maç öncesi görsel bir şova imza atarak izleyenlerin taktirini topladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0