Fatih Terim: Asla pes etmeyeceğiz!

Erzurum deplasmanında rakibi karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılarak şampiyonluk yolunda önemli bir yara alan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

Muhakkak ki bizim için akılda olmayan bir puan kaybı oldu. Ama pes edecek değiliz tabii ki, sonuna kadar devam edeceğiz. Zaten Galatasaray’ın tavrı da tarzı da budur. 10 haftada daha 30 puan var ortada. Bize olanlar herkese olabilir, herkese olan bize olabilir. Onun için sonuna kadar devam edeceğiz. Rakibimizin kazandığı, arkamızdaki rakiplerimizin kaybettiği haftada önemli bir iki puan kaybettik. Üç puan da kaybedebilirdik. Erzurumspor’u tebrik ediyorum, Mehmet Hoca’yı ve talebelerini. Bizden iyi mücadele ettiler açıkçası. Neredeyse hiç pozisyon yokken, hiç kalemize gelmemişken gol yedik. Bu da sizin aklınızdaki veya oyuncuların sahada yapmak istediklerini etkiliyor açıkçası. Oradan sonra kazanabilir miydik? Evet. Ama kaybedebilirdik de. Bize bu oyun yakışmadı, olmadı. Bu mücadele yakışmadı. Çalışmaya devam, oynamaya devam, güçlü olmaya devam. Yapacak başka bir şey yok. Muhakkak ki eksik oyuncularımız yer tutuyor. Ancak ne olursa olsun burası Galatasaray Takımı, Galatasaray Kulübü. Çıkan arkadaşlarımızın, bazılarının gereğini yapması gerekirdi. Ne bu golü yemek bize yakışır, ne bu oyun. Oyun hiç hoşuma gitmedi benim açıkçası. Pozisyon da bulmuş olabilir, yenebilirdik de ama mücadele ve oyun hoşuma gitmedi. Yapılmaması gereken ne varsa onu yaptık. Özellikle İstanbul’da genellikle maçları çok iyi oynayan bir Galatasaray’dan geliyoruz. Yapacak bir şey yok. Son 10 haftaya ve kupaya konsantre olacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0