Fatih Terim duran toplara önem veriyor

Ligin 26. haftasında deplasmanda Bursaspor ile oynayacak olan Galatasaray taktik antrenmanlarını sürdürdü. Yarın akşam saat 19'da başlayacak maç öncesi Fatih Terim'in parolası duran toplar oldu. Özellikle takımın boy ortalamasının artması ve Luyindama, Diagne gibi oyuncuların kafa vuruşlarında etkili birer silah olmalarından dolayı teknik heyet işi ciddiye alıyor.

Milliyet'in haberine göre; Galatasaray, korner atışlarına yoğunlaştı. Teknik direktör Fatih Terim takımı bununla ilgili çalıştırdı.

Antalyaspor maçında özellikle kornerlerde rakip oyunculara verilen pozisyonlar nedeniyle işi sıkı tutan Terim, Bursa karşılaşmasının hazırlıklarında kornerler üzerinde özel çalışmalar yaptırdığı öğrenildi.

Teknik direktör Fatih Terim ve ekibinin, Luyindama ve Marcao’yu bu konuda uyardığı, ayrıca diğer futbolcuların da kornerlerde veya duran toplarda savunmaya yardımcı olmaları istendiği belirtildi. 

Terim ve ekibinin Bursaspor’un kenar ortalarla gol arayacağını ve bu konuda büyük risk olduğunun altını çizdikleri bildirildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0