Fatih Terim, Fernando ve Ndiaye'yi istemiyor!

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 1-1 berabere kalarak çok kritik 2 puan kaybeden Galatasaray ile ilgili Mehmet Demirkol'dan flaş bir iddia ortaya atıldı. Demirkol, teknik direktör Fatih Terim'in Ndiaye ve Fernando'yu istemediğini belirtti.

Spor yazarı Mehmet Demirkol, beIN Sports'ta Galatasaray'la ilgili konuşurken "Selçuk, Melo'yu arıyor, bulamıyor. Yanında Melo olmadığı için de Selçuk bu durumda zaten. Fernando Türkiye'nin pozisyonunun en iyi futbolcusu, bunu tartışmam. Hoca başka bir şey istiyor, Fernando ve NDiaye'yi istemiyor, kafasındaki oyun ve sistem bu değil." ifadelerini kullandı.

FERNANDO 3 GOL, 3 ASİST İLE OYNUYOR
Brezilyalı orta saha oyuncusu Fernando, sarı-kırmızılı formayla çıktığı 48 resmi müsabakada 3 gol atarken, 3 de asist yapmıştı. 31 yaşındaki tecrübeli oyuncuyu devre arasında PSG'nin istediği iddia edilmişti.

NDİAYE SEZON SONU GERİ DÖNECEK 
Badou Ndiaye, bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 24 maçta 1 gol attı, 4 asist yaptı. Sarı-kırmızılılarda kiralık olarak forma giyen 28 yaşındaki oyuncunun sezon sonunda Stoke City'e dönmesi bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0