Fatih Terim: Fernando'yu riske etmek istemedim..

Süper Lig'de sezonun 26.haftasında Bursaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim karşılaşma öncesinde yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Sakatlıkları devam eden Fernando ve Yuto Nagatomo'yu tedbir amaçlı kadroya almadığını belirten deneyimli teknik adam iki oyuncunun da milli aradan sonra takımdaki yerlerini alacağını söyledi.

27 puan var, hepsine talibiz demiştik. Oyuncularımızla bunu konuşuyoruz. İnşallah burada bir eksilme olmaz. Bursaspor evinde her zaman etkili olmuş bir takım. Galatasaray inşallah bugün buradan 3 puan almalı, arayı da en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Fernando ile Yuto, nasip olursa bu arayı iyi değerlendirip, net ve iyi şekilde boşluktan sonraki maçlarda bizimle beraber olacaklar. Fernando'nun fiziki olarak en ufak riskine girmek istemedim. Kupa ile beraber yine çok önemli maçlarımız var, onlara ihtiyaç var.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0