Fatih Terim'in istifası bekleniyor

Galatasaray'da Olağan Mali Kurul'da Mustafa Cengiz yönetiminin ibra edilmemesinin ardından gözler teknik direktör Fatih Terim'e döndü. Tecrübeli çalıştırıcının bu kararın ardından ne yapacağı merak konusu oldu. Sizler için İmparator'un geçmiş dönemlerini inceledik.

Galatasaray'da teknik direktörlük kariyerine 1996 yılında Faruk Süren yönetimiyle başlayan Fatih Terim, 4 yıl görevde kalmış ve 4 lig şampiyonluğunun yanına 1 UEFA Kupası eklemiş ve İtalya yolunu tutarak Fiorentina'nın başına geçmişti.

CANAYDIN'IN SEÇİM VAADİYDİ 
2002 yılında yapılan başkanlık seçimlerinde aday olan Özhan Canaydın, ''Gönüllerin teknik direktörünü getireceğim'' vaadinde bulunarak Fatih Terim'i kasetmişti ve seçimi kazanmıştı. Özhan Canaydın, Başkanlık koltuğuna oturmasının ardından deneyimli teknik adamı göreve getirmişti. 2. döneminde istediği sonuçları alamayan Fatih Terim, görevinden istifa etmişti. 

BEKLENMEDİK AYRILIK 
2010-2011 sezonunu 8. sırada bitiren Galatasaray'da başkan Adnan Polat, mali kurulda ibra edilmemiş ve Mayıs ayında seçime gidilmişti. Yapılan seçimde oy çokluğuyla başkan seçilen Ünal Aysal, ilk icraat olarak Fatih Terim'i takımın başına getirmişti. 2 sezon takımın başında kalan Terim, 2 lig şampiyonluğu kazanmış ve olaylı bir şekilde Galatasaray'dan ayrılarak milli takımın başına geçmişti.

İLK KEZ DEVRE ARASINDA TAKIM ALDI
Geçen sezon ilk kez Ocak ayında bir takımın başına geçen Fatih Terim, Dursun Özbek yönetimiyle başladığı 4. Galatasaray dönemine Mustafa Cengiz yönetimiyle devam etmişti. Ocak ayında yapılan seçimlerde Mustafa Cengiz, Dursun Özbek'ten fazla oy alarak yeni Galatasaray Başkanı seçilmişti. Bu gelişme üzerine Fatih Terim, Cengiz yönetimine sembolik bir istifa sunmuş ancak yönetim bunu kabul etmeyerek yola devam kararı almıştı.

SEMBOLİK İSTİFA
Fatih Terim'in Galatasaray'da yapılacak seçimlerde seçilecek yeni yönetime de sembolik bir istifa sunması bekleniyor.

İmparator Fatih Terim, Göztepe maçının ardından yaptığı açıklamada istifayı kastederek ''O başka bir şeyin olmayacağı için Galatasaray taraftarına söz verdim. O başka bir şey yok artık'' ifadelerini kullanmıştı.



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0