Terim'in hedefinde yerliler var!

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmaları şimdiden başladı. Teknik direktör Fatih Terim, yeni sezon için transfer hedefini belirledi.

FutbolArena'da yer alan habere göre; Süper Lig'in 25. haftasında sahasında ağırladığı Antalyaspor'u 5-0'lık skorla mağlup ederek moral depolayan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Lig ve kupada iddiasını sürdüren ve şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim bir yandan da gelecek sezonun transfer planlamasını hazırlıyor. Yeni sezona da şampiyonluk parolasıyla girecek olan sarı-kırmızılılar transferde ince eleyip sık dokuyor. Tecrübeli teknik adam gelecek sezon yerli futbolculara yönelecek. 

Önümüzdeki sezon yabancı kısıtlamasının kademeli olarak yürürlüğe girme ihtimalini de göz önüne alan Galatasaray çalışmalarına başladı. Scout ekibinin özellikle Avrupa'nın birçok liginde forma giyen gurbetçi oyuncuları takibe alıp taradığı öğrenildi. Ara transferde yerli olarak bir tek Emre Taşdemir'i kadrosuna katan Galatasaray, sezon sonunda Türk oyuncu takviyesi yapmayı hedefliyor.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0