Fatih Öztürk transferini Layiç açıkladı..

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in sezon sonunda kadrodaki revizyon hamlesinin devamı beklenirken, yönetimin yaşadığı ibra sürecine rağmen transfer çalışmaları devam ediyor. Bir süredir ismi Galatasaray ile anılan Akhisarspor'un tecrübeli kalecisi Fatih Öztürk için eski antrenörü Fevzi Layiç açıklamalarda bulundu.

Radyospor'da canlı yayın konuğu olan Akhisarspor'un eski antrenörü Fevzi Layiç, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Fatih Öztürk'le ilgili olarak "Fatih Öztürk'ü zamanında Akhisarspor'a inanarak ve güvenerek transfer ettik. Fatih'in transferini sıfır maliyete bitirdik. Bundan 10 gün önce Fatih ile telefonda konuştum, Galatasaray'ın kendisine ilgisinin olduğunu ve söz kestiklerini söyledi. Fatih gelecek sezon Galatasaray'a transfer olabilir." ifadelerini kullanarak bir nevi transferi açıklamış oldu. 

Akhisar Belediyespor'un geçen sene Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yı kazanmasında büyük bir pay sahibi olan 32 yaşındaki tecrübeli kaleci, ligin 22.haftasında yönetim kararıyla kadro dışı bırakıldı. Fatih Öztürk bu sezon tüm organizasyonlarda (Süper Lig, Türkiye Kupası ve Avrupa Ligi) toplamda 28 maçta forma giydi. Bu karşılaşmalarda kalesinde 43 gol gören tecrübeli kaleci, 6 maçta da kalesini gole kapatmayı başardı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0