Galatasaray'a iki müjde!

Galatasaray'da milli takımlarından sakatlanan Mbaye Diagne ve Kostas Mitroglou'ndan sevindirici haber geldi. Sarı-kırmızılılarda yıldız oyuncular bugün yapılan antrenmanda düz koşulara başladı. 

Aslan, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde karşılaşacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sarı-kırmızılılar Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenman öncesi Ryan Donk’un doğum gününü kutlayan oyuncular, antrenmana ısınma hareketleriyle başladı. Sarı-kırmızılılar, antrenmanın ana bölümünde sınırlı alanda oyunsal formda taktik çalışma yaptı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

ÖZEL BANDAJ YAPILDI
Kendisi için özel bir bandaj hazırlanan Mbaye Diagne ile Kostas Mitroglou tedavilerinin ardından düz koşulara başladı. Yuto Nagatomo ise günü sahada koşu çalışmasıyla tamamlarken, milli takım kampından dönen Christian Luyindama da adaptasyon çalışması yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0